Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uschovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme vyhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám.

Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové vyřízení objednávky. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a
v § 5 odst. 6.

Zásady ochrany osobních údajů cookies

Využíváme technologie společnosti Google, které umožňují oslovit uživatele, kteří již dříve navštívili webovou stránku www.xertec.cz a zobrazovat jednotlivým uživatelům to správné reklamní sdělení.

Rádi bychom upozornili, že v rámci těchto aktivit neukládáme žádná data. Veškeré informace zprostředkovává společnost Google, která se řídí přísným bezpečnostním opatřením nařízené Evropskou unií. Více informací o týkající se ochrany osobních údajů v reklamách.

Respektujeme vaše rozhodnutí. Nechcete-li si v některých případech nechat zobrazovat relevantní reklamy, které lépe odpovídají vašim osobním charakteristikám a zájmům, můžete se odhlásit z jednotlivých seznamů na stránkách Google.





Navštivte náš e-shop

U nás nakoupíte rychle, jednoduše a výhodně!

Vstoupit do e-shopu


Výhody našich služeb

Široký sortiment

Pomůžeme Vám splnit i nejnáročnější požadavky
na moderní kancelář.

Dbáme na kvalitu

Kvalita, rychlost, profesionální přístup - míň od nás nečekejte!

Poradenství a servis

Postaráme se o Vás i Vaše kancelářské pomocníky.

Silné zázemí firmy

Silné zázemí a úplná soběstačnost dokazuje stabilitu firmy.


Aktuality

25. 2. 2019 - Změny cen poštovních tarifů k 1.3.2019

Vážení zákazníci,

ZDE jsou aktuální tarifové tabulky, s jejichž pomocí si zaktualizujete tarifovou tabulku ve vašem frankovacím stroji. V podkladech se nachází 3 různé verze tarifových tabulek. Správnou tabulku vyberete dle typu stroje a čísla firmware.

ZDE najdete podrobný návod pro manuální nastavení nových tarifů.

ZDE naleznete aktuální ceník od České pošty.

Upozornění:

  • nezapomeňte si z obrazovky frankovacího stroje, bezprostředně po jeho zapnutí, poznamenat číslo firmware vašeho frankovacího stroje (například 11.07.01)
  • aktualizaci tarifové tabulky proveďte až ke dni platnosti nových tarifů, změny se ve stroji projeví okamžitě
  • změnou tarifové tabulky neměníte vaše individuální nastavení v menu "9 pevných hodnot"
  • pokud používáte sw Správce pošty, nezapomeňte si nainstalovat aktualizaci, kterou Vám připraví společnost Tomsystem

více

16. 1. 2019 - Změny tarifů k datu 1.2.2019

Vážení zákazníci,

ZDE jsou aktuální tarifové tabulky, s jejichž pomocí si zaktualizujete tarifovou tabulku ve vašem frankovacím stroji. V podkladech se nachází 3 různé verze tarifových tabulek. Správnou tabulku vyberete dle typu stroje a čísla firmware.

ZDE najdete podrobný návod pro manuální nastavení nových tarifů.

Upozornění:

  • nezapomeňte si z obrazovky frankovacího stroje, bezprostředně po jeho zapnutí, poznamenat číslo firmware vašeho frankovacího stroje (například 11.07.01)
  • aktualizaci tarifové tabulky proveďte až ke dni platnosti nových tarifů, změny se ve stroji projeví okamžitě
  • změnou tarifové tabulky neměníte vaše individuální nastavení v menu "9 pevných hodnot"
  • pokud používáte sw Správce pošty, nezapomeňte si nainstalovat aktualizaci, kterou Vám připraví společnost Tomsystem

více


Kontaktní informace

XERTEC a.s.
Kancelářská technika

Údolní 212/1
147 00 Praha 4

Tel.: 225 004 111
800 100 025
Fax: 225 004 162

E-mail: xertec@xertec.cz